Casa FENYES va mai ofera posibilitate de parcare in curte inchisa, in curte aveti acces la loc pentru gratar si ceaun - dotat cu robinet exterior si cu toate accesoriile. Spatiu complex de joaca pentru copii si leagan de relaxare si pentru adulti!
Si, pentru a va oferii o relaxare maxima, pentru anotimpul rece, avem sauna si un ciubar exterior din lemn, cu apa sarata - incalzita, care va ofera si un tratament benefic sanatatii! Intrand in casa va puteti relexa si incalzi langa semineul cu lemne, privind cum ninge afara si asultand pocniturile din foc .
Cand v-ati plictisit de toate aceste lucruri, va oferim o plimbare cu sania sau trasura trasa de cai(incalziti cu un vin sau o tuica fiarta) pentru a cunoaste si mai bine meleagurile noastre.
Nou!!!Vă putem oferi la preț avantajos un zbor cu balonul cu aer cald.
Aveti posibilitatea de a savura un pastrav prajit, preparat ca nicaieri, la restaurantele din sat, de a schia pe partiile de schii din apropiere(cea mai apropiata, fiind Partia din Sovata 22km, Partia Bucin Bogdan 30km), de a vizita statiunea balneoclimaterica Sovata 18km, Salina Praid 25km, targul de mestesuguri de la Corund 35km, Cheile Bicazului 110km,etc... Pe timp de iarna puteti opta de a inchiria sanii cu motor(snow mobil) si pentru un zbor liber, cu balonul cu aer cald de unde puteti admira si mai bine muntii si dealurile invecinate.
Capacitatea de cazare este de 16 persoane (maximum 18). Dacã închiriaţi toatã capacitatea beneficiaţi de o minisalã de evenimente, echipatã cu bucãtãrie, loc pentru 30-35 persoane, masã billiard, darts, muzica, televizor, etc
Preturi: 1300 lei pe o zi, pe 2 zile 1800 lei , pe 3 zile 2500 lei, pe 4 zile 2900 lei, pe 5 zile 3500 lei. Folosirea ciobărului pentru un weekend costă 150 de lei şi cea a saunei este de 50 lei/unitate (1unitate=70minute)


RomanaMagyar