FENYES Vendeghaz, lehetoseget nyujt, zart udvari parkolasra, az udvarban suto es bogracs talalhato, kinti csappal es mindenfele mellek felszerelesekkel. Gyerekeknek oszetett jatszoter es felnoteknek hinta agy.
Es hogy maximalis kikapcsolodast es pihenest biztositsunk a hideg evszakra, az uj szaunak mellet egy kinti fa csebert - dezsat keszitettunk, amely sos vizzel van fel toltve es faval futve, ami gyogyhatassal van az egeszsegre. Amikor be megyunk a hazba, lazithatunk es meg melegedhetunk a faval futott kandalo melett, ami kozbe nezhetjuk a havazast es hallgatjuk a tuz pattogasat. Amikor mind ezt meguntuk, ajanlunk egy felejthetetlen lovas szanozast vagy hintozast,(forralt borral és pálinkaval fütve) hogy jobban megismerhessuk a kornyező tajat.
ÚJ!!! Lehetőségünk van kedves vendégeinket kedvezményes áron megreptetni hőllégballonnal.
Lehetosege van egy paratlan sult pisztrang el fogyasztasara "Vármezei módra", a falubeli vendeglokben, vagy sizni lehet a Szovatai sipalyan 22km, vagy a Bucsin-Bogdani palyan 30km, vagy meg latogathatja a szovatai furdo telepet 18km, a parajdi sobanyat 25, a korondi kezmuvesvasart 35km, a Szent Anna tavat, Bekasi szorost 110km stb. A teli idoszakban, lehetosege van motoros hoszant berelni, es holegbalonnal szabadon repulni es fentrol csodalni a felejthetetlen tajakat.
16-18 fo szállas hellyel rendelkezik a ház. A teljes foglalás esetén ingyen egy kis külön állo termet tudunk biztositani ahol: etkező, konyha, billiárd asztal, darts, televizió talalható,szórakozási lehetőséget nyujt 30-35 embernek.
Arak: Egy napra 1300 lej, 2 napra 1800 lej, 3 napra 2500lej, 4 napra 2900 lej, 5 napra 3500 lej. A sósvízes dézsa felfütése és használata , egy hétvégére 150 lej, a szauna ára 50 lej/egység (1 egység =70 perc.)


RomanaMagyar